Aktuellt

På måndag går vi in i april och därmed är det inte länge kvar tills vi öppnar. Vi är i full gång med målning, renoveringar och städning på gården efter stormen tidigare i vinter. Snart kan vi gå i t-shirt, förhoppningsvis. Bilden är från vår tidigare renovering av bastun.

Vintern håller sig kvar en stund till men vi har dragit igång nya projekt inför kommande säsong. Just nu har vi fokus på att bygga ut och renovera köket på Gotland och på så sätt kunna erbjuda boende för grupper med självhushåll.

Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Vi söker en serviceperson till kommande säsong, läs mer i annonsen här!

Fiskehelg, kompishäng eller familjeträff? Kontakta oss för mer information via formuläret här. Lediga helger just nu: 7-9 juni, 26-28 juli, 2-4 augusti.

Vi tar emot större och mindre sällskap för bröllop, jubileum och andra familjesamlingar. Kontakta oss för mer information. Fotot är från ett bröllop hos oss i juni -18.

Det nya året har gjort entré! Vi blickar framåt mot en ny säsong som startar sista helgen i april. Välkomna tillbaka eller för första gången.

Mellan säsongerna anträffas vi i första hand via e-post. Skicka dina frågor så svarar vi så fort vi kan!

Efter en kanonsommar och höst har vi nu stängt Kursgården för säsongen. Vi öppnar igen i april 2019. Vi är som vanligt tillgängliga på mail under den stängda perioden. Boka er konferens eller kurs redan nu! 

September bjuder på fina dagar!

Våra gäster avslutar fortfarande dagen med ett stärkande kvällsdopp!

Den här veckan kan vi hälsa vår nya medarbetare Carolina välkommen till Väddö Kursgård!

Stugan som heter Jan-Pers får nytt liv. Den har använts som kontor och lager tidigare men snart är den färdig för uthyrning. Bengt-Arne och Marius lägger nytt golv, målar och fräschar upp. En rymlig stuga med två sovrum, kök / vardagsrum och badrum.

Vår eminente kock Erik förbereder torsdagens traditionsenliga lunch: ärtsoppa och pannkaka. 

På vår frukostbuffé finns olika typer av hemlagad sylt, müsli och marmelad!

Vi njuter av det fina vädret och passar på att fika på vår fina terrass innan gästerna kommer!

Nya grusgången förbereds. Just nu satsar vi extra mycket på utemiljön med flera projekt, två av dessa är ny grusgång och plattsättning vid entrén. 

Vi söker medarbetare till sommaren, läs mer på Arbetsförmedlingens hemsida. Finaste utsikten från jobbet lovas!

Vårröjningen är i full gång och med det följer eldning. Säsongens personal är nu på plats och vi ser fram emot att öppna gården inom ett par veckor. Vi ses väl i sommar?

I dagarna släpptes våran nya hemsida. Vi fyller hela tiden på med mer och ny information om vad som erbjuds på gården och vad som är på gång. Priser och boendeinformation uppdateras inom kort! 

Vi är igång igen och det känns otroligt roligt! Mycket har hänt, och kommer att hända framöver. Den stora granen utanför huvudbyggnaden är fälld, vi har byggt om i restaurangen och flera stugor har vi börjat att renovera. 

 

Efter en väldigt fin och givande säsong är det nu dags att stänga gården för vintern. Vi öppnar igen i april och hoppas på att få välkomna gäster tillbaka eller för första gången till oss! Vi svarar på mail och telefon som vanligt.

Med hjälp av sommarjobbare från trakten har vi nu påbörjat målning av stugorna. Mycket jobb kvarstår men otroligt kul att se stugorna få nytt liv med ny färg på väggarna. Detta blir ett lyft för hela gården!  

Vår nya badtunna är nu på plats! På det nybyggda trädäcket vid bastun sitter du bekvämt i badtunnan och ser ut över havet. Vi fyller och eldar till behaglig temperatur och det enda du behöver göra är att njuta!

Väddö Kursgård

Ytterskär
764 92 Väddö

0176-542 19

info@vaddokursgard.se
www.vaddokursgard.se


© 2018 Väddö Kursgård
En smakfull webbplats från Weblicious

Image
Image
Image
Väddö Kursgård bidrar till att möjliggöra kurser och utbildningar för Försvarsutbildarna, Luftvärnsförbundet, Försvarsmakten och andra aktörer i Totalförsvaret